Bestil en lækker buffet som mad ud af huset

04 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du holde sommerfest, studentergilde eller måske housewarming? Så kan du få inspiration til bespisningen her.

Glæd dine gæster med en lækker buffet

Hvis du ikke har lyst til at servere en traditionel suppe steg og is menu for dine gæster, og du gerne vil have en lidt mindre formel stemning omkring dit arrangement, kan du vælge at opstille en buffet.

Der er mange fordele ved at vælge en buffet frem for traditionel fad eller kuvert servering. Først og fremmest vil dine gæster med en buffet til rådighed selv kunne bestemme hvad de ønsker at spise, hvornår de vil spise og hvor meget de vil spise.

En buffet indbyder til mingling og småsnak, også med andre end din bordherre eller borddame, og er således ideel hvis du ønsker en mere social og uformel sammenkomst. Med en buffet kommer der liv i festen på en helt anden måde. Og du slipper for at skulle aflønne serveringspersonale.

Bestil buffet ud af huset hos et professionelt catering firma

Den største udfordring ved at vælge buffet er selv at skulle fremstille alle de lækre retter og tilbehør som hører hjemme på sådan én. Dette problem har til alt held også en løsning. Du kan nemlig vælge at bestille buffet som mad ud af huset.

Det danske catering firma Kokken & Jomfruen tilbyder flere forskellige buffet ud af huset løsninger – og du vil med sikkerhed kunne finde mindst én som passer perfekt til dit arrangement.

Hos Kokken & Jomfruen kan du vælge en fastlagt buffet menu hvor retterne på buffeten er udvalgt på forhånd. Her skal du blot angive antallet af kuverter, så bliver retterne til din buffet leveret til din adresse.

Du kan også vælge selv at sammensætte din buffet ud fra et udvalg af lækre mundrette småhapser fra tapas og antipasti universet. Se alle dine muligheder på kokken-jomfruen.dk.