Få mere for pengene med en billig gulvafslibning i Ishøj

Er dit hus eller din lejlighed i besiddelse af et lækkert trægulv – eventuelt et originalt trægulv, som blev lagt da ejendommen blev opført – bør du værne om dette. Et trægulv er nemlig et ganske uvurderligt aktiv for en bolig, uanset om der er tale om en herskabs lejlighed eller patricier villa med et smukt og elegant sildebens parket gulv, en murermester villa med det klassiske plankegulv, eller et gammelt fiskerleje hus med et lækkert, massivt gulv af skibsplanker i egetræ.

Dette kan du drage nytte af i en bolighandel situation. Er dit trægulv intakt, vil det føje til værdien af din bolig i øjnene på potentielle købere. Dette gælder naturligvis kun, såfremt dit trægulv er velholdt, og ikke er præget af forsømmelse og slitage – så kan det nemlig have den stik modsatte effekt.

Frisk dit slidte trægulv op med en grundig gulvafslibning

Derfor bør du overveje, om dit trægulv fremstår pænt og indbydende. Er der pletter fra spildte væsker, som er suget op i det slidte træværk og ikke kan vaskes bort? Har træværket tydelige grå og snuskede slidspor der hvor det betrædes mest? Er der gullige misfarvninger, der hvor lys indfaldet er kraftigst – for eksempel undervinduer og foran altan- eller terrasse døre? Og har gulvet fået en uheldig tendens til at danne splinter, som du kan mærke, når du betræder det med bare tæer eller på strømpefødder? Så er slitagen nået et stadie, hvor der skal en grundig gulvafslibning til for at rette op på det.

Professionel gulvafslibning – når resultatet skal være i top

Hvis du vurderer, at en gulvafslibning er det rette for dig og dit trægulv, bør du få en professionel på opgaven. En dygtig gulvmand vil kunne garantere dig et smukt og holdbart resultat, som du – eller boligens nye ejere – kan have glæde af i mange år. Book en billig gulvafslibning på gulvkanonen.dk

Astrid Pedersen