Få flotte resultater med en fedtfrysning

07 september 2020
Astrid Pedersen

Er du tæt på at nå dine ideal mål – når man lige ser bort fra den irriterende mavedele, de nærmest komiske ridebukselår og de skæmmende dansehåndtag? Så kan du komme rigtig langt med en fedtfrysning.

Hvilke resultater kan jeg forvente af en fedtfrysning?

Når du vælger at få foretaget en behandling af dine uønskede fedt depoter ved hjælp af fedtfrysning kan du forvente op til 25% reduktion af disse. Dette er faktisk ret imponerende når man tænker på at der er tale om en ikke invasiv procedure som er langt billigere og tager væsentligt kortere tid end en fedtsugning.

Ved en fedtfrysning vil du ikke engang skulle igennem en indledende konsultation – du kan booke en tid til fedtfrysning direkte på behandlerens hjemmeside. Du behøver ikke at foretage dig noget i forbindelse med din fedtfrysning – du skal ikke møde på fastende hjerte, og du skal ikke indlægges. Du behøver ingen form for anæstesi – ikke engang lokal bedøvelse – idet en fedtfrysning er stort set fri for såvel smerter som ubehag.

Efter en fedtfrysning kan du rejse dig og tage tilbage på arbejde eller hjem. Du kan dyrke sport og motion som du plejer, og du behøver ikke at være iført en særlig dragt for at kunne opnå et smukt og holdbart resultat af din fedtfrysning. Og det er da værd at tage med.

Du vil kunne se resultatet af din fedtfrysning behandling efter et par måneder når de døde fedt celler er udskilt fra din krop på naturlig vis. Som nævnt vil du kunne se cirka en fjerdele af dit uønskede fedt forsvinde. Og du vil ikke risikere hverken buler i dit fedtvæv eller skæmmende ar når du vælger en fedtfrysning frem for en fedtsugning.

Hvem kan hjælpe mig med en professionelt udført fedtfrysning?

Inviocare er en skønhedsklinik med mange års erfaring inden for fedtfrysning. Læs mere på https://inviocare.com/behandling/cooltech/