Find det mest kompetente malerfirma i Karlslunde

26 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du selv at male din bolig indvendig? Så læs med her.

Malerarbejde tager tid og er temmelig krævende

Måske har du ikke de store problemer med at svinge pensel eller rulle en enkelt dag eller så. Men skal hele boligen males fra kælder til kvist vil du hurtigt opleve at malerarbejdet kan trække tænder ud.

Hvis du ikke er vant til hårdt fysisk arbejde vil det at male vægge, lofter og indvendigt træværk i samtlige boligens stuer og værelser kunne mærkes i alle ledder og kanter allerede efter det første par dage. Og så kan det godt være svært at skulle opbyde det nødvendige overskud til at blive ved.

Samtidig er malerarbejde endog særdeles tidskrævende. Du skal bruge nærmest lige så lang tid på de indledende øvelser som på selve opgaven med maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Det at pille gammelt tapet ned fra væggene kan i sig selv tage flere dage.

Dernæst skal væggene slibes, diverse heller og revner skal spartles ud, og væggene skal vaskes og primes. Og så skal du i gang med opsætning af filt eller fuldspartling hvis pudsets tilstand og beskaffenhed ikke tillader maling direkte derpå.

Lad en dygtig lokal maler tage sig af malerarbejdet

Du skal også regne med at punge voldsomt ud til diverse udstyr. Er du ikke i forvejen i besiddelse af malergrej skal du ud og have fat på ruller, pensler, spande, spartler, bakker og eget andet. Der ud over skal der indkøbes materialer – og det er ikke nok med et par spande maling.

Når du først har indkøbt maling, primer, grunder og lofthvidt vil du hurtigt stå lysende klart at det bedre kan betale sig med professionelt malerarbejde. Og her kan du med fordel vælge Malerkanonen.

Du finder dit lokale Malerkanonen malerfirma Karlslunde på hjemmesiden malerkanonen.dk