Gør familien ære ved hjælp af postkasse stickers

11 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Gør familien ære ved hjælp af postkasse stickers

Du kender dem garanteret, og du har set dem i gadebilledet, når du slendrer ned ad gaderne, eller du kører forbi flere salgs huse eller lejlighedskomplekser.

De lader til at formere sig over natten, men det er nok mest fordi, at de bliver mere og mere populære, så når folk får øje på dem hos andre og specielt på deres postkasser, så køber de dem selv til deres egen familie.

Der er selvfølgelig tale om de populære postkasse stickers, og selv hvis du mener, du ikke kender til dem, så tror vi nok, du kan se dem for dig, når vi fortæller, at det er den slags, hvor man klistrer små figurer, ofte i tændstiksmænd-format med små detaljer på, på postkasser, så man kan se, hvem der bor i huset, og så er der navne under dem.

Ofte bruger man kun fornavnene her, så det er til at læse, når figurerne står så tæt på hinanden, men hvis alle i husstanden bærer samme efternavn, så kan man skrive dette nedenunder hvert navn.

Det smarte er, at man let kan så, både som besøgende og postbud, hvem der bor i husstanden, da disse figurer står mere frem, end bare et label med nogle navne på gør det.

Når sådan et label bliver smudset, snavset og slidt, så er det også efter kort tid svært at læse det, mens de her postkasse stickers lader til at kunne holde sig lidt længere i Danmarks vejr året rundt, da de fra udgangspunkt træder mere frem og er til at lægge mærke til.

En af fordelene er også, at de ikke koster så meget, desuden er de lette at sætte op og sidder godt fast, så de ikke bare lige blæser væk.

Og så kan man vælge mellem en del, så man kan få figurerne til at ligne lige dem, som de skal repræsentere i familien – også med kæledyr.

Tjek udvalget ud her hos Sohu-shop.dk, hvor du også kan finde andre typer af postkasse stickers end lige dem med figurer.