0

Hvem kan have glæde af et psykologforløb?

Faktisk vil stort set alle mennesker kunne drage nytte af et behandlingsforløb hos en dygtig psykolog. En psykologbehandling er nemlig ikke kun for psykisk eller mentalt syge mennesker med en tung diagnose.

Du behøver faktisk ikke engang at være henvist fra din læge for at kunne besøge en psykolog. Det eneste du behøver er din egen motivation for at få det bedre, psykisk og mentalt. Med et mål for din behandling vil du kunne få rigtig meget ud af et samtale forløb hos en autoriseret psykolog. Og har du svært ved at sætte en nøjagtig finger på dit specifikke mål, vil en psykolog kunne hjælpe dig med at finde frem til dette.

Hvordan foregår en behandling hos en psykolog?

Når du opsøger en psykolog med henblik på et behandlings forløb vil han eller hun først og fremmest indlede med en generel samtale. Denne har til formål at hjælpe dig med at finde ud af hvorfor du er havnet hos psykologen – og hjælpe psykologen med at finde ud af hvem du er, og hvordan han eller hun bedst kan hjælpe dig.

Langt de fleste psykologer i Danmark arbejder ud fra enten den kognitive eller den meta kognitive retning. Begge psykolog retninger har til formål at hjælpe klienten til at hjælpe sig selv, snarere end at foretage en dybdegående analyse af hans eller hendes tanker og følelser.

Med kognitiv eller meta kognitiv terapi hos en psykolog får du som klient de rette redskaber som du kan bruge i egen terapi. På den måde bliver du bedre rustet til at håndtere livets udfordringer, og dermed mestre tilværelsen på et højere niveau.

Hvor kan jeg gå til psykolog på Østerbro?

Hvis du leder efter en psykolog i nærheden af din bopæl på Østerbro kan du med fordel kontakte Lars Bjarnø – læs mere på https://www.larsbjarno.dk/ 

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *