Hvor kan postkassemoduler bruges?

07 maj 2020
Astrid Pedersen

Postkassemoduler er primært tiltænkt ejendomme med mange beboere – i særdeleshed etage ejendomme. For flere år siden blev det ved lov vedtaget at etageejendomme skulle have beboernes postkasser stående i stueplan. På den måde slipper post og avis omdelere, reklamebude og andre for hver dag at skulle op og ned af hundredevis af trappetrin for at aflevere breve og tryksager til de enkelte beboere. Med et postkassemoduler i stueplan kan omdeleren hurtigt og effektivt distribuere post, aviser og andet i de enkelte postkasser.

Hvilke typer postkassemoduler findes der?

Uanset om du bor i et klassisk lejligheds kompleks med en platform per opgang, eller om du bor i et mere moderne byggeri med en vandrehal eller lignende overdækket fælles areal, findes der postkassemoduler som passer til boligtypens behov.

Førstnævnte vil typisk have størst glæde af de traditionelle modul postkasser, som er høje og ikke videre dybe. Disse kan sammensættes i postkassemoduler, som ikke rager så langt ud i rummet, og derfor egner sig til den smalle opgang.

For den anden boligtypes vedkommende vil de lave, men dybe postkasser egne sig fint, idet disse kan sættes sammen i fritstående postkassemoduler – de såkaldte postbure. Her kan postbudet låse sig ind, og distribuere forsendelserne fra bagsiden af postkasserne. Disse postkassemoduler kræver en del plads, men er utroligt praktiske for postbudet og for beboerne.

Hvor kan jeg købe postkasser til postkassemoduler?

Er du på jagt efter postkasser, som kan monteres i postkassemoduler, kan du med fordel kontakte Vikingposten. Hos Vikingposten finder du et stort og varieret udvalg af solide og vel designede postkasser i flere forskellige størrelser og farver. Og ønsker du særligt designede postkassemoduler, kan Vikingposten også hjælp dig med dette projekt, lige som Vikingposten også gerne monterer dine postkassemoduler for dig.

Du kan læse mere, og finde velegnede modul postkasser, på Vikingposten.dk