Lad en dygtig gulvmand hjælpe med renoveringen

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Som bolig køber har du sikkert stået med valget imellem at købe en bolig, som var top istandsat – eller erhverve dig det, som ejendomsmæglerne med et pænt ord kalder for et ”håndværker tilbud”. Boliger i sidst nævnte kategori har det med at være en del billigere end de først nævnte. Til gengæld skal du regne med at lægge mange timers arbejde i boliger, som ikke er blevet renoveret i mange år – måske endda årtier. Og her bør du benytte dig af al den professionelle hjælp du kan få.

Overlad gulvbehandlingen til en faglært gulvmand

Er trægulvet i din nye bolig slidt og ødelagt at kigge på, er det for eksempel en rigtig god idé at kontakte det lokale gulvfirma. Et gulvfirma har særligt speciale inden for behandling af trægulve, og vil kunne hjælpe dig med at sætte det slidte trægulv i stand. Det er nemlig slet ikke sikkert at gulvet er kasserings modent selv om de måske fremstår som sådan.

Hvis du lader en dygtig og erfaren gulvmand tage et kig på gulvet, vil han hurtigt kunne vurdere om det kan reddes. Dette er i langt de fleste tilfælde muligt, også selv om gulvet har dybe skrammer eller niveau forskelle. Disse kan man nemlig efter al sandsynlighed komme til livs med en grundig og effektiv gulvafhøvling, efterfulgt af en gulvafslibning, som får gulvet til at fremstå pænt og ensartet i overfladen, ganske som da det var nyt.

Du skal heller ikke lade dig skræmme af lak eller tyk, mørk fernis. Dette kan nemlig snildt fjernes af en dygtig gulvmand, som ved hvorledes man betjener en maskine til gulvafhøvling. Og med en lækker efterbehandling kommer det smukke trægulv atter til sin fulde ret.

Du kan altid få et godt tilbud på en grundig gulvafhøvling eller gulvafslibning udført af professionel gulvmand hos https://gulvafslibning-priser.dk/gulvmand/