Lækkert og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Galten

20 maj 2019
Astrid Pedersen
Lækkert og ensartet trægulv med en gulvafhøvling i Galten

Har dit trægulv slået sig som følge af en vandskade – og har denne sat tydelige spor i træværkets overflade? Så bør du tage kontakt til dit lokale gulvfirma og få et tilbud på en gulvafhøvling.

Hvordan kan en gulvafhøvling redde mit beskadigede gulv?

En grundig og effektiv gulvafhøvling, udført af en professionel gulvmand, kan udrette mirakler for dit gamle trægulv – intet mindre. Selv om gulvet fremstår saneringsmodent og ganske uden håb, vil en dygtig og erfaren håndværker med speciale inden for trægulve og behandling af disse hurtigt kunne vurdere, hvad der skal til.

Såfremt trægulvet stadig indeholder tilstrækkeligt med materiale til, at det kan tåle en gulvafhøvling, vil en sådan kunne genskabe den plane og jævne overflade, fjerne grimme misfarvninger og udjævne grelle niveauforskelle. Selv dybe revner og skrammer bliver udjævnet med en gulvafhøvling, ved hvilken helt op til en halv centimeter høvles af gulvets overflade.

Dette kan lyde voldsomt – og det er det faktisk også. En gulvafhøvling er ikke et projekt, man som lægmand bør give sig i kast med. Den maskine, som anvendes til en gulvafhøvling, er nemlig forsynet med skarpe knivskær, monteret på en valse. Når maskinen aktiveres, roterer valsen, og skræller således gulvets overflade. Man behøver ikke nogen særligt vild fantasi for at forestille sig, hvor store og alvorlige skader, det er muligt at udrette med sådan et monstrum. Og derfor er det vigtigt, at opgaven varetages af en faglært gulvmand.

Få et godt tilbud på en gulvafhøvling online

En anden fordel ved at lade en fagmand forestå din gulvafhøvling, er, at han kan udføre hele opgaven fra start til slut. Efter selve gulvafhøvlingen er overstået, vil din gulvmand give gulvet en perfekt finish med en finpudsning (gulvafslibning) og en efterbehandling efter dit eget valg. du får også rådgivning vedrørende efterbehandlingen samt vejledning omkring vedligehold af dit trægulv med på vejen.

Det bedste tilbud på gulvafhøvling finder du på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-galten/