Mere miljøvenlig og effektiv opvarmning med Bosch varmepumper

Når boligen skal varmes op på effektiv vis nytter det ikke noget at denne opvarmning foregår ved hjælp af et udtjent fyr eller gammeldags elektriske radiatorer. Disse opvarmnings metoder er både dyre, ineffektive og særdeles omkostningsfulde for miljø og klima.

En meget stor del af vor private CO2 udledning foregår i forbindelse med opvarmning af boligen. Hvis ikke denne sker på energi effektiv vis vil klimaet lide herunder. Og derfor er en optimering af din husstands opvarmnings metode essentiel hvis du ønsker at reducere dit globale CO2 fodaftryk og dermed bidrage aktivt til den grønne omstilling.

Hvordan opvarmer jeg boligen på en klima bevidst måde?

Hvis du således står for at skulle udskifte det gamle fyr eller de dyre varmeapparater kan du med fordel kigge i retning af en moderne varmepumpe. En varmepumpe er ikke alene den mest miljø og klima venlige opvarmnings metode til private hjem som findes på markedet i disse dage.

Med en luft til vand varmepumpe eller med en luft til luft varmepumpe kan du nemlig samtidig se frem til en klækkelig besparelse i form af en nedgang i dine udgifter til opvarmning af boligen. En varmepumpe er nemlig op imod fem gange så energi effektiv som et fyr eller en elradiator. Det betyder at en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe udnytter den tilførte energi fem gange så effektivt. Og dette vil tydeligt kunne ses på din varmeregning.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Er huset opvarmet ved hjælp af et fyr, og har du således vand radiatorer i hjemmet, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe. Og en gammel elradiator kan sagtens erstattes med den langt mere effektive luft til luft varmepumpe. Hvis du ønsker en særlig effektiv og slidstærk varmepumpe skal du vælge en af de solide Bosch luft til vand varmepumper. Du kan finde et stort udvalg af varmepumper fra Bosch hos danskvarme.dk

Astrid Pedersen