Oplev spændingen tæt på med fodboldrejser

31 maj 2021
Astrid Pedersen

Glæder du dig som et lille barn til atter at kunne opleve suset på tilskuerrækkerne i forbindelse med en spændende foldboldkamp i Superligaen, Champions League eller en af de andre store turneringer som afholdes rundt omkring i verden? Så er du sikkert klar til at rejse langt for denne oplevelse. Og så er det godt at du kan booke din næste fodboldrejser gennem Fodboldpakker.dk.

Hvem er Fodboldpakker.dk?

Fodboldpakker.dk er et dansk rejsebureau med speciale inden for fodboldrejser. Fodboldpakker.dk er registreret hos Rejsegarantifonden hvilket er din garanti for at din rejse udbyder overholder alle professionelle og etiske retningslinjer inden for området. Hos Fodboldpakker.dk kan du købe fodboldrejser til hele verden.

En fodboldrejser er en pakkerejse som indeholder alt – hotel, adgangsbilletter til den pågældende fodboldkamp, og selvfølgelig transport mellem lufthavn, hotel og stadion. Når du køber din fodboldrejser gennem Fodboldpakker.dk kan du således blot slappe af og nyde turen uden at skulle tænke på det praktiske. Det klarer dit rejsebureau nemlig for dig. Du skal blot nyde turen og stemningen på stadion i sikker forvisning om at du bliver fragtet trygt og sikkert frem og tilbage – og at du altid kan henvende dig til en kyndig og erfaren rejseleder hvis der skulle opstå behov for vejledning eller assistance.

Fodboldpakker.dk har igennem seks sæsoner hjulpet glade og entusiastiske fodbold fans fra Danmark med at komme rundt til de forskellige kampe rundt omkring i verden. Siden har rejsebureauet ændret fokus og koncentrerer sig nu fuldt og helt om fodboldrejser til Storbritannien. På den måde kan Fodboldpakker.dk fokusere sin indsats og levere et endnu bedre produkt, til glæde for de danske fodboldfans.

Når du booker din fodboldrejser gennem Fodboldpakker.dk kan du vælge imellem to komplette pakker, nemlig Standard pakken og Premium pakken. Du kan læse mere om fodboldrejser til Chelsea FC kampe eller andre liga kampe på Fodboldpakker.dk.