Opnå ydre skønhed med Rosalique ansigtscreme

30 august 2021
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle vælge en ansigtscreme bør du først og fremmest vælge efter din hudtype. Samtidig er det en god idé at gå efter en creme som retter sig mod eventuelle hudlidelser du måtte have. Det kan for eksempel dreje sig om rødme og irritation.

Bekæmp rødme med Rosalique creme til ansigtet

Røde kinder er charmerende når de fremkommer i forbindelse med eksempelvis fysisk aktivitet, vinterkulde eller måske klædelig forlegenhed. Men når rødme afstedkommes af irriteret, tør og sensible hud er det hverken kønt eller behageligt.

Rødme ved hud irritation er ofte ledsaget af varme, kløe og måske endda smertefuld svie og udbrud af knopper. Og derfor bør man søge at bekæmpe rødme og irritation på en hver tænkelig vis – for eksempel ved hjælp af Rosalique ansigtscreme.

Hvorfor skal jeg bruge Rosalique creme?

Rosalique creme er den eneste ansigtscreme på det danske marked med effekt mod rødme og irritation. Ud over det at Rosalique creme er forsynet med grønlige pigmenter, som udjævner den røde hudtone, indeholder den også plejende og beskyttende ingredienser.

Du kan med andre ord lindre kløe og irritation i huden samtidig med at du får en smukkere og mere ensartet teint når du bruger Rosalique creme. Og da Rosalique creme også indeholder UVA og UVB filtre beskyttes huden ydermere mod solskader.

Hvor kan jeg købe Rosalique antirødme creme?

Hos Smør Dig Ind kan du købe diverse Rosalique produkter, her under den populære antirødme creme.

Smør Dig Ind er dansk forhandler af hudplejeprodukter i høj kvalitet og fører et velassorteret udvalg af cremer som kan hjælpe dig med diverse hud problemer. Du kan for eksempel finde creme mod rødme, psoriasis, rosacea, soleksem og mange andre hudlidelser hos Smør Dig Ind.

Læs mere, og se udvalget af dagcreme og ansigtscreme, i den online shop på smoerdigind.dk