Sådan får du de blødeste fødder

04 februar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Har du hård hud på fødderne? Hvis ja, så frygt ej. Du kan nemlig sagtens få glatte og bløde fødder. Det kræver dog noget pleje, men hvis du sørger for at få det ind i din rutine, så er det ikke så slemt. Hvis dine fødder får for meget hård hud, så kan det resultere i, at den hårde hud trykker ind på foden, så du kan opleve smerter.

Vi har lavet en liste med tre gode råd til, hvordan du passer så godt på dine fødder som muligt. Hvis du vil vide mere, så læs med her.

fodklinik

Fil dem

En god måde at komme af med den hårde hud på fødderne på, er ved at file det hårde hud af. Det gør ikke ondt. Du skal bare huske at gøre det når fødderne er våde. Du kan vælge at gøre det i eller efter badet, eller efter et fodbad. Huden er dermed blødere, og det er nemmere at file den hårde hud af. Der findes forskellige redskaber, du kan file dine fødder med.

Smør dem ind

Gør det også til en vane at smøre dine fødder ind i fodcreme, så snart du kommer ud af badet. Fodcreme er med til at forebygge dine fødder mod at få hård hud. Du kan også smøre dem ind i en fod kur, der giver dine fødder ekstra pleje, hvis de er præget af meget hård hud. Du kan finde creme til fødderne på apoteket eller i andre skønhedsbutikker.  

Fodklinik

Hvis det står slemt til med dine fødder, så kan det være du skal besøge en fodklinik. En fodklinik er specialiseret inden for fodpleje, og kan hjælpe dig med diverse fodproblemer. 

Du kan finde frem til en fodklinik i nærheden ved blandt andet at søge på nettet. Hvis du bor i Middelfart, så kan for eksempel prøve at søge på fodklinik i Middelfart