Spændende mad i hverdagen med billige måltidskasser

04 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Mangler du tid til madlavning i hverdagen? Så bør du overveje måltidskasser.

Hvorfor skal jeg abonnere på en måltidskasse?

Der er mange gode grunde til at tegne et abonnement på en af de mange lækre måltidskasser der findes i Danmark. Måltidskassen er et tidsbesparende koncept som kan spare dig for mange kræfter, og som oven i købet reducerer madspil.

Når du abonnerer på en måltidskasse undgår du at skulle bruge tid på indkøb. Du slipper for at skulle styrte rundt i supermarkeder hver dag efter fyraften for at skulle købe ind til aftenens måltid.

Du undgår alenlange køer som både stresser og trætter. Og du skal ikke bekymre dig om hvad du skal finde på af spændende retter til den kommende uge – for det klarer måltidskassen.

image

Vælg måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Du vil med en måltidskasse ikke skulle tilbringe timer svedende over komfuret derhjemme. En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er indrettet således at du kan tilberede hele måltider fra bunden uden at skulle bruge oceaner af tid på projektet.

Meget af tilbehøret i en måltidskasse er lavet på forhånd – for eksempel er salaten hakket, og dips, saucer og dressinger rørt på forhånd. Og farsen til kødboller, krebinetter, frikadeller, hakkebøffer og karbonader er rørt og formet, klar til at komme i von eller på pande.

Det betyder at du sparer en masse tid i køkkenet – tid du kan bruge på mange andre projekter som måske er mere spændende, eller på at hygge med din familie. Samtidig er det så nemt at lave mad med en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse at du kan invitere ungerne med i køkkenet så også de kan deltage i madlavningen. Og det kommer maden kun til at smage bedre af.

Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i to forskellige måltidskasser, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse. Se dem begge på kokkenshverdagsmad.dk.